• ’t Meubeltje - Meubelreparatie in Volendam

Meubel Verstevigen

Doorgezakte bank? Laat uw meubel verstevigen!

Al een tijdje heeft u last van uw rug als u een avondje op de bank zit. Onbewust zoekt u steeds naar een andere houding, u heeft al wat extra kussentjes op de bank gelegd om achter de rug te zetten, maar echt helpen doet het niet. Waarschijnlijk ligt het niet aan u, maar aan uw bank. Door het jarenlange gebruik kan hij doorgezakt zijn, waardoor hij niet meer zo comfortabel zit als toen u hem kocht.

Als een bank doorgezakt is zijn de singelbanden, die steun geven aan de leuning en zitting, uitgerekt. Dat kan overigens niet alleen bij een bank gebeuren, alle meubels die singelbanden hebben kunnen na verloop van tijd doorzakken of uitzakken. Uw meubel verstevigen is dan de oplossing.

Singelbanden aantrekken

U hoeft uw meubel helemaal niet weg te doen als blijkt dat hij niet meer comfortabel zit. Als de rest van uw bank of fauteuil nog goed is, is het ook zonde om hem bij het grofvuil te zetten. Dergelijke meubelen kunnen nieuw best aan de prijs zijn. Uw meubel laten verstevigen is dan veel voordeliger.

Onze professionals verstevigen uw meubel door de singelbanden opnieuw aan te spannen of helemaal nieuwe singelbanden te bevestigen als de oude te uitgerekt of uitgedroogd zijn.

Vulling en vering

Een meubel kan ook doorgezakt zijn omdat de vulling van de kussens niet meer optimaal is. Dat kan ingeklonken zijn of verschoven naar een deel van het kussen waardoor u het gevoel heeft dat u scheef zit. Wij zorgen er voor dat de vulling van een bank weer optimaal verdeeld is en kunnen eventueel extra verstevigingsmateriaal toevoegen zodat uw bank of fauteuil weer comfortabel zit.

Ook de vering kan zijn langste tijd gehad hebben. De vering beweegt niet meer soepel of helemaal niet, of één van de veren is tegen de bekleding geschoten, of er zelfs door. Nieuwe vering aanbrengen is dan de oplossing.

Meubel laten verstevigen door een professional

Laat vulling, vering of singels altijd vervangen of repareren door een professional van ‘t Meubeltje. Zeker als u een wat oudere bank heeft waarvan de bekleding degelijk en authentiek vast zit moet u niet zelf proberen dit los te halen en later weer vast te zetten als u niet de juiste gereedschappen en kennis heeft. Bij ‘t Meubeltje weten onze ervaren meubelmakers precies hoe ze bekleding moeten verwijderen en op de authentieke manier terug plaatsen.

Wist u trouwens dat ‘t Meubeltje ook gespecialiseerd is in meubelrestauratie? Als uw meubel niet alleen doorgezakt is maar ook wel een renovatie kan gebruiken, bent u bij ons aan het juiste adres!

De voordelen van een meubel verstevigen:

– U hoeft geen nieuw meubel te kopen, wat scheelt in uw portemonnee.

– U bent milieubewust bezig door een meubel een tweede leven te gunnen.

Offerte op maat

Wilt u ook uw meubel laten verstevigen en wilt u eerst weten wat het gaat kosten? Mail dan een foto naar ons. Aan de hand daarvan kunnen wij een inschatting maken van het werk en de kosten. U mag ook altijd langskomen met het meubel, maar dan op afspraak. Via de e-mail of telefoon kan u een afspraak met ons maken. Heeft u vragen over het verstevigen van uw meubel, over onze werkwijze of over meubels restaureren in het algemeen? Ook dan mag u altijd bellen of mailen.

Laat ons u informeren over de mogelijkheden:

Door heel Nederland

Vrijblijvende Offerte

Senioren Korting

Gratis halen & brengen

Ambacht, vakmanschap en liefde voor het vak is ons handelsmerk

error: Content is protected !!
Telefoon