• ’t Meubeltje - Meubelreparatie in Volendam

Over ons

Over meubelreparatie ‘t Meubeltje

Hallo allemaal, wij zijn meubelreparatie ’t Meubeltje. Wij zijn begin dit jaar in Noord-Holland gevestigd. Na jarenlang gewerkt te hebben in het familiebedrijf van mijn vader, heb ik besloten voor mezelf te gaan beginnen in Volendam. Wij staan voor een goede kwaliteit die betaalbaar is, zeker in deze moeilijke tijden. Ook bij ons heeft de corona crisis toegeslagen en daarom hebben wij ons bedrijfsplan een beetje aangepast. Wij hebben in het verleden namelijk veel onderhoud in de horecabranche en dat is helemaal weggevallen. Dat is de reden dat wij ons nu meer gaan richten op waar het allemaal voor mij mee begon, nu al ruim 10 jaar geleden. Dat is namelijk oude meubels weer voorzien van een nieuw stofje of leder. Ook kunnen wij banken en stoelen opvullen en/of reinigen. Kijk even rustig op de website voor alle informatie. Mocht u er niet uitkomen, kunt u ons altijd bellen, appen en/of mailen.

Al 3 generaties lang!

Meubelreparatie ‘t Meubeltje staat bekend om haar uitstekende meubelstoffering, meubelreparaties, leerbewerking en antiekrestauratie. Wij staan garant voor kwaliteit en een ambachtelijke manier van werken. Dit doen wij met ons familiebedrijf al 3 generaties lang. De reparatie van uw bankstel, stoelen en andere meubels kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Hoe gaan we te werk.

Graag komen wij altijd eerst persoonlijk met u in contact bij u thuis of in onze werkplaats. Daar kunnen we dan het gewenste meubelstuk bekijken en bespreken wat u er graag mee gedaan wilt hebben. Wij maken voor u een offerte en dan is het aan u! Wij komen altijd vrijblijvend bij u thuis langs en u bent dan ook tot niets verplicht!

Kwaliteitsgarantie.

De opdrachten worden altijd uitgevoerd door vakmensen die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. De materialen waarmee wij mee werken voor het restaureren van antieke meubels en voor de reparatie van een bankstel voldoen aan de hoogste eisen

U geeft ons de opdracht en nu?

Wij komen dan het meubel(s) bij u thuis ophalen en gaan beginnen met uw opdracht. Het halen en bezorgen zit altijd bij de prijs inbegrepen. Wij streven ernaar om elke opdracht binnen 10 tot 20 werkdagen uit te voeren en weer retour te kunnen bezorgen aan u.

Laat ons u informeren over de mogelijkheden:

’t Meubeltje - Meubelreparatie in Volendam

Door heel Nederland

Vrijblijvende Offerte

Senioren Korting

Gratis halen & brengen

Ambacht, vakmanschap en liefde voor het vak is ons handelsmerk

Klanten beoordelingen

Top werk mannen! We zijn erg blij dat onze antieke klok het weer doet.

tMeubeltje heeft goed werk geleverd. Ik ben enorm blij met mijn gerestaureerde meubels.

Call Now Button
Chat openen
Waar kunnen wij u mee helpen?