• ’t Meubeltje - Meubelreparatie in Volendam

Over ons

Welkom op de website van ´t Meubeltje.

Sinds het begin 2020 zijn we begonnen in de provincie Noord-Holland in het o zo mooie Volendam. Mijn naam is Willem en neem u graag even mee naar hoe het allemaal begon; Alex en ik zijn samen begonnen in een kleine garage box aan de Schoklandstraat. Vanuit hier begonnen we aan onze diensten zoals opnieuw bekleden van meubels, leer bewerking, maar ook antiek restauratie. Bovendien krijgen we met grote regelmaat de vraag of we ook kleine reparaties uitvoeren. Ook dit hoort bij een van de diensten die t’Meubeltje levert. We kunnen in principe vrijwel alles maken als het om uw meubelstuk gaat.

Inmiddels zijn we z’n kleine twee jaar verder en zijn we groter geworden en de vraag blijft maar groeien, waardoor we niet meer in het kleine garagebox ons werk kunnen uitvoeren. Daarom zijn we uitgeweken naar een grote werkplaats aan de Julianaweg 139G in Volendam. Hier kunnen we al uw reparaties uitvoeren, met ons team van vakmensen kunnen we echt alles aan!

Ook zijn we ook nog op zoek naar echte vakmensen die met passie en liefde voor het vak prachtig ambachtelijk werk verrichten. U als klant kan bij ons terecht in onze nieuwe showroom aan de Julianaweg 59, op een steenworp afstand van de werkplaats. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Tijdens een kopje koffie kunt de mooiste stoffen en Leder collecties komen bewonderen, maar ook voor onderhoudsproducten en/of advies op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze producten zijn ook uiteraard te vinden op onze vernieuwde webshop.

Nu in 2022 hebben we ons tweede filiaal geopend in Roosendaal. Dus als u in het zuiden van het land woont kunt u ons ook daar gerust bezoeken.

Meubelreparatie 

t’Meubeltje staat bekend om haar uitstekende meubelstoffering, meubelreparaties, leerbewerking en antiekrestauratie. We staan garant voor kwaliteit en een ambachtelijke manier van werken. Dit doen we met ons familiebedrijf al 3 generaties lang. De reparatie van uw bankstel, stoelen en andere meubels kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Bekijk de video om een indruk te krijgen van onze werkwijze. Mocht u een beroep op ons willen doen houden we ons graag aanbevolen om uw klus te klaren. Vaak komen we geheel vrijblijvend bij u thuis langs om de meubels te bekijken en een prijsopgave te maken.

Laat ons u informeren over de mogelijkheden:

’t Meubeltje - Meubelreparatie in Volendam

Door heel Nederland

Vrijblijvende Offerte

Senioren Korting

Gratis halen & brengen

Ambacht, vakmanschap en liefde voor het vak is ons handelsmerk

error: Content is protected !!
Telefoon