• ’t Meubeltje - Meubelreparatie in Volendam

Uw eigen meubels op maat

Uw meubel op maat laten maken?

Heeft u een hoekje waar u graag een kastje wilt plaatsen, maar kunt u in de winkel niet de juiste afmeting vinden? Wilt u graag een stoel op een bepaalde hoogte, maar zijn alle stoelen die u tegen komt net te hoog of te laag? Zoekt u een eettafel waar u met het hele gezin aan kan zitten maar zijn alle tafels die u ziet te lang of te kort? Uw meubel op maat laten maken biedt de uitkomst!

U herkent het vast wel. U zoekt overal naar het perfecte meubel, maar u kunt nergens vinden wat u precies in gedachten heeft. Omdat de stijl of kleur niet overeen komt met de rest van de inrichting. Of omdat de maten niet kloppen. Uiteindelijk koopt u dan iets dat dicht in de buurt komt, maar het net niet is. De kleur wijkt een beetje af van de kleur van de gordijnen. Er zit een centimeter ruimte tussen de bovenkant van de kast en de trap. En iedere keer loopt u langs het meubel en denkt ‘nee, dit is gewoon niet wat ik wil’.

Uw eigen meubel

‘t Meubeltje is gespecialiseerd in meubelreparatie en en meubelmaken. Uw meubel op maat maken is dan ook helemaal geen punt. Samen met u gaan we om de tafel om te kijken naar de wensen en mogelijkheden. Welke houtsoort had u in gedachten, hoe moet het meubel afgewerkt worden, waar komt het meubel te staan, in direct zonlicht of in de koelte van de gang? En niet onbelangrijk: wat zijn de maten waar we rekening mee moeten houden?

Twijfelt u aan de maten? Dan kunnen we op locatie komen kijken om alles op te meten en u eventueel adviseren over het ontwerp van het meubel.

Samen met u kijken we naar het ontwerp, van de maten tot de (eventuele) stoffering en afwerking. Kasten, stoelen, tafels, bedden, nachtkastjes en kapstokken; wij kunnen alles voor u op maat maken. Dat geldt niet alleen voor nieuwe meubelen, ook al bestaande (antieke) meubelen kunnen we op maat vermaken.

Antieke meubelen op maat maken

Heeft u al een meubel maar past dat niet op de plek waar u het meubel graag wilt? ‘t Meubeltje kan naast meubelen maken ook antiek restaureren. Die combinatie zorgt er voor dat wij antieke meubelen ook kunnen vermaken naar de juiste afmeting. Ook hiervoor gaan wij graag met u om tafel en spreken de mogelijkheden met u door. Wilt u liever alleen nieuwe bekleding op een meubel? In onze stoffeerderij kunnen wij (bijna) alle meubelen opnieuw voor u bekleden in de kleur en stijl die u wilt!

Wilt u meer weten over het op maat laten maken van meubelen? ‘t Meubeltje staat voor u klaar met raad en daad! Neem contact op via het contactformulier, via e-mail of telefonisch en wij helpen u graag verder. Wilt u advies over het laten vermaken van een antiek meubel? Stuur dan een foto van het meubel, en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Laat ons u informeren over de mogelijkheden:

’t Meubeltje - Meubelreparatie in Volendam

Uw eigen meubels op maat

Door heel Nederland

Uw eigen meubels op maat

Vrijblijvende Offerte

Uw eigen meubels op maat

Senioren Korting

Uw eigen meubels op maat

Gratis halen & brengen

Ambacht, vakmanschap en liefde voor het vak is ons handelsmerk

error: Content is protected !!
Telefoon